Viva houdt op woensdag 8 februari een bijeenkomst voor ondernemers in Vierlingsbeek en Groeningen.
Viva houdt op woensdag 8 februari een bijeenkomst voor ondernemers in Vierlingsbeek en Groeningen. Foto: Pixabay

Viva-oproep voor ondernemers Vierlingsbeek en Groeningen

Vierlingsbeek

Viva Vierlingsbeek-Groeningen houdt op woensdag 8 februari van 19.30 tot circa 21.30 uur in De Wildeman een bijeenkomst voor ondernemers in Vierlingsbeek en Groeningen. 

‘Uiteraard hebt u al veel gelezen en gehoord over het dorpsontwikkelingsplan, genaamd Viva Vierlingsbeek-Groeningen, dat momenteel in een afrondende fase zit’, zo melden Janneke Langen en Piet Verbeeten namens de initiatiefgroep. ‘Met de ondernemers van Vierlingsbeek en Groeningen willen we binnenkort in gesprek gaan. We willen graag met zijn allen, als ondernemers onder elkaar, een paar uurtjes sparren over wat de kansen en bedreigingen zijn voor ons als ondernemers van Vierlingsbeek en Groeningen. Hebben we wensen, hebben we ideeën, hebben we plannen en zijn er mogelijkheden om samen te werken?’

Alle ondernemers zijn welkom. ‘We hebben echter geen compleet overzicht van alle ondernemers van Vierlingsbeek en Groeningen, zodat het kan zijn dat u geen uitnodiging heeft ontvangen. Maar weet dat ook u welkom bent’, zo besluiten ze hun bericht. 

Graag van tevoren aanmelden via pverbeeten@plusverbeeten.nl