Vriend van

Vierlingsbeek en Groeningen hebben hun eigen nieuwssite! Wauw!

Een website waarop klein en groot nieuws wordt geplaatst. Over de dorpen, hun historie, hun verenigingen, hun activiteiten en hun ondernemers. Met rubrieken als een jarige en (binnenkort) een mop van de week. De website wordt een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Met foto’s en filmpjes en journalistiek geschreven verhalen. Voor het bereiken van verschillende doelgroepen worden ook social media als Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn ingezet.

De website is een initiatief van Koenen Media & Communicatie met een aantal inwoners en lokale bedrijven. Om de website rendabel te kunnen maken en het clubgevoel te vergroten, zijn de initiatiefnemers op zoek naar Vrienden. Vrienden met een hoofdletter V, mensen die Vierlingsbeek en Groeningen een warm hart toedragen en de makers van de superlokale website willen steunen met 25 euro per jaar. Het geld van de Vrienden wordt gebruikt voor de verdere professionalisering van de website en het opzetten van activiteiten om het ‘clubgevoel’ in en tussen de twee dorpen verder te versterken. De Vrienden worden met naam niet alleen op de website vermeld, ze mogen ook deelnemen aan een gezellige I Love Vierlingsbeek-Groeningen-bindingsdag of -avond. 

Vriend worden van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl?

Download dit formulier en lever het volledig ingevuld en ondertekend in bij Koenen Media & Communicatie, 

De Roei 3, 5821 GN Vierlingsbeek. Of mail het ingevuld naar info@koenenmediaencommunicatie.nl

De vrienden, op alfabetische volgorde: 

Leo Aarts, Riet Aarts, Petro van Bergen, Gerard Berkers, Frits van den Boogaard, Antwan Bouten, Annemieke van den Broek, Luc de Bruijn, Marjolein de Bruijn, Chantal en Roy Buijs, Laura van der Coelen, Johnny Creemers, Ton Cuijpers, Richard van Daal, Ron van Daal, Marion Deckers, Paul Deenen, Debby Denen, Frank Derkx, René Derkx, Jan van Dongen, Theo en Marjan Franssen, Roel Gerrits, Theo Geurts,  Sander Gooren, Jan Goossens, Paul Goossens, Eric Hendriks, Wim en Ria de Hoog, Bianca Jacobs, Carlo Jansen, Peter Jansen, Sandra Janssen, Roland Janssen, Marcel Jenniskens, Anita Jenniskens, Ellen Jeuken, Ger Joosten, Katja Joosten, Sjaak Kessels, Elly en Govert Ketelaars, Mira Klaassen, Koen Klaassen, Marian Klein Gunnewiek, Matty Lemmens, Ron en Marloes Lenkens, Betsy Lensen-Veldpaus, Ria en Bert Linders, Elke Linders, Lambert Litjens, Inge Litjens, Ton Loeffen. Rob Luijpers, Wim Moorman, Christel Nabuurs, Jaco Nabuurs, Jan Nabuurs, Mark Nabuurs, Fons en Els Opheij-Verhoeven, Annette van Os, Ronnie Peters, Johan Pijnappels, Peter van Rhee, Frank Rievers, Peter Rijnen, John Rijs, Natasja Schippers, Eric en Monique Smits, Jan Stoffelen, Ton Swinkels, Bram Thijssen, Bas en Gerry van Treek, Denny van Veghel, Anouk Velthuis, Bert Verbeeten, Piet Verbeeten, René Verbrugge, Bob Verdijk, Peter en Elly Verdijk, Geert en Margriet Verheijen, Jos van de Weegh, Herman van Welie, Saskia Weijmans, Jac Willems, Koen Willems, Twan Willems, Stephan en Diny Winkelmolen en Rob en Hester Zegers. Ook de vriendengroepen De Zwarte Kapstok en Mit Fatsoen, Dorpsraad Vierlingsbeek en voetbalvereniging Volharding hebben zich als Vriend met een hoofdletter V gemeld. .