Nieuwstip

Heeft u een nieuwstip? Geef het aan ons door!

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl plaatst artikelen voor verenigingen en stichtingen uit de dorpen Vierlingsbeek en Groeningen en de regio gratis. Hoewel de plaatsingen niet kunnen worden gegarandeerd, is de kans op plaatsing altijd groot. Het is uiteraard wel zaak dat het artikel nieuwswaarde bevat en op de juiste wijze en tijdig wordt aangeleverd. Stuur een artikel daarom ruim op tijd in.

Is er bijvoorbeeld een evenement, zorg dan dat het artikel, met eventuele foto, zeker twee weken voor de evenementendatum wordt toegestuurd. Zo hebben mensen ruim de tijd om zich voor te bereiden en het evenement in te plannen in de persoonlijke agenda.

In overleg kunnen wij ook een artikel schrijven voor bedrijven. Zie hiervoor onze mediapakketten, waarin ook meer uitleg staat over het plaatsen van advertorials en advertenties. Onze redactie maakt voor het schrijven van een bedrijfsreportage -of -nieuwtje altijd van tevoren een afspraak voor een (bel)interview en stemt voordat het artikel geplaatst wordt de tekst met de aanvrager af. Hou rekening met twee, drie weken voorbereidingstijd.