De kracht van lokaal adverteren

Niet elke onderneming is in heel Nederland actief. Baat jij een lokale zaak uit zoals een bakker, bloemenwinkel, fietsenwinkel of loodgietersbedrijf? Dan bedien je vooral klanten uit de buurt. Net zoals de nieuws-en promotiewebsite www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl... 

Maar ook voor vacatures en/of de verkoop van je huis is de hyperlokale website, die zich richt op klein en groot nieuws uit Vierlingsbeek en Groeningen, twee groene Maasheggenparels aan de Maas, een ideaal platform.  Lokaal online adverteren wordt in de steeds groter wordende wereld om ons heen, net als (hyper)lokaal nieuws, immers nog belangrijker. Het team van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl gelooft in de kracht van lokaal, van sterke gemeenschappen die elkaar helpen en elkaar het beste gunnen. Samen zijn we sterk!

De website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is een mediaplatform waarop klein en groot nieuws wordt geplaatst. Over de dorpen, hun historie, hun verenigingen, hun culturele, carnavaleske en sportieve activiteiten én hun ondernemers. Met rubrieken als een jarige en (binnenkort) een mop van de week. De website is een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Met foto’s en filmpjes en journalistiek geschreven verhalen en columns. Voor het bereiken van verschillende doelgroepen worden ook social media als Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn ingezet.

Ook adverteren? Of mediapartner worden? Bekijk dan onze brochure. Klik hier