Frits van den Boogaard vertelt waarom hij vriend van de website is geworden.
Frits van den Boogaard vertelt waarom hij vriend van de website is geworden. Foto: Ron Koenen

Eerste vriendendag I Love Vierlingsbeek-Groeningen

Vierlingsbeek

De eerste vriendendag van I Love Vierlingsbeek-Groeningen  zit erop. Tijdens een bezoek aan de redactie van Peel en Maas in Venray namen de vrienden van de lokale website vrijdag een kijkje in de keuken van Van den Munckhof Print en Media.

De I Love-redactie werkt nauw samen met die van Peel en Maas. Niet alleen maakt ze gebruik van hetzelfde websitesysteem, ook worden geregeld (tv)-items uitgewisseld. De ene lokale hand wast de andere, ook op advertentiegebied. 


Gezellig samenzijn bij Van den Munckhof Print & Media.

De I Love-website, waarvoor het idee ontstond onder het genot van een biertje in de tenniskantine in Vierlingsbeek, vierde deze week haar eenjarig jubileum.  

Ruim zeventig vrienden en meer dan veertig bedrijven ondersteunen dit superlokale media-initiatief, dat komend jaar onder meer zijn bekendheid en aantal tv-uitzendingen, vrienden en mediapartners nog verder wil uitbouwen, ondertussen. De website wordt dagelijks door honderden mensen bezocht.

Het eenjarig bestaan werd natuurlijk gevierd met een hapje en een drankje. Ook werd er getoost op een mooie toekomst van en voor de groene Maasparels Vierlingsbeek en Groeningen.


Ook voor een natje en een droogje was gezorgd. 

Er werd ook een tv-verslag van de eerste vriendendag gemaakt. Voor het bekijken van deze reportage klik op onderstaande link:


Voor 25 euro ben je ook vriend van dit lokale mediaplatform.

Voor meer informatie:
ilovegroeningenvierlingsbeek.nl - Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)