Michel en Estrella Blairon: "Sterk in het leven, sterk in je werk. Daar gaan en staan we voor.”
Michel en Estrella Blairon: "Sterk in het leven, sterk in je werk. Daar gaan en staan we voor.” Foto: eigen foto

Efficiency Partners: passie voor mensen

Vierlingsbeek

“Efficiency Partners bestaat omdat wij hart hebben voor mensen. We trainen en coachen mensen zodat ze kunnen groeien in hun competenties. Dat doen we met behulp van trainingen op maat.”

Eigenaar Michel Blairon zegt het met enthousiasme en overtuiging. De samen met zijn echtgenote Estrella in Vierlingsbeek wonende ondernemer heeft passie voor zijn vak. Of beter gezegd: mensen. Want: “Ieder mens is kostbaar en uniek en heeft een eigen set competenties. Wij helpen jong en oud om in de praktijk van het (werk)leven deze talenten en vaardigheden zo effectief mogelijk in te zetten. Zo wordt stress opgelost of voorkomen, leren teamleden echt goed samenwerken en komt ieder waardevol individu tot bloei. Sterk in het leven, sterk in je werk. Daar gaan en staan we voor.”

Efficiency Partners is een trainings- en coachingsbedrijf dat de effectiviteit en efficiency van mensen, met behulp van zogeheten Persolog Persoonlijkheidsprofiel (DISC), vergroot. “Zo leren ze wie ze zijn, waar ze van houden en bovenal waar hun talenten en vaardigheden het beste tot hun recht komen”, weet Estrella, die net als haar man ook als coach en trainer aan Efficiency Partners is verbonden, uit jarenlange ervaring. “Ongelofelijk veel mensen werken niet of weinig aan persoonlijke skills. Een boek lezen alleen is vaak niet voldoende. De juiste vragen stellen en inzichten geven, zetten iemand in beweging, waardoor diegene zijn of haar sterke kant leert kennen en zo effectief mogelijk gaat inzetten. Mensen gaan letterlijk van weinig energie naar een volle bak energie. Wij verweven het mens-zijn met het zakelijke en genieten er echt van als je mensen ziet groeien.”

Efficiency Partners biedt een combinatie van zowel training voor groepen als persoonlijk. “Daarbij kunnen we dus teams versterken en heel persoonlijk op maat coachen”, legt Michel uit. “Efficiency Partners heeft sinds 1997 duizenden medewerkers en vele teams getraind en gecoached bij bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties als de provincie Zuid-Holland, de Veiligheidsregio Utrecht en de NCTV, de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. We helpen mensen vooral in hoe ze meer in hun kracht kunnen komen te staan, denk daarbij aan efficiënt en planmatig werken, en het bouwen aan sterke teams. Het totaalplaatje dus. Maar het begint allemaal bij het individu.”

Estrella knikt: “Ik ben DISC-kundige geworden omdat ik er écht in geloof. Als ik mijn overtuigingen en waarden bewust bekijk, kan ik zelf kiezen wat voor gedrag ik toepas in iedere situatie. Deze bewustwording en dit inzicht hebben mij enorm geholpen om het stuur weer zelf in handen te nemen. Dat gun ik anderen ook. Dat ze gaan genieten van veel meer eigenheid, begrip voor anderen en meer effectiviteit in hun (werk)leven. Daar geloof ik in. Daar sta ik achter.” Met een lach: “Ik beloof dat een ontmoeting met de trainers van EP een ervaring zal zijn die je lang plezier zal geven.”

Voor meer informatie kijk op de website: Efficiency Partners