De stucdesigners Ronald van den Akker (links) en Peter Blenckers.
De stucdesigners Ronald van den Akker (links) en Peter Blenckers. Foto: Persfoto

Van den Akker & Blenckers stucdesigners voor exclusief maatwerk

Vierlingsbeek

Van den Akker & Blenckers stucdesigners maakt exclusief stucwerk voor mensen met bijzondere wensen. “Wij leveren uitsluitend topkwaliteit en zijn gespecialiseerd in de meest bijzondere en beste vormen van decoratief stucwerk voor onder meer wanden, plafonds en vloeren. Op maat gemaakt natuurlijk”, legt Ronald van den Akker uit. “Wij behandelen het stucwerk met de grootst mogelijke zorg”, vervolgt Peter Blenckers. “Ook hanteren wij een nauwkeurige planning waardoor de werkzaamheden op het met de klant afgesproken tijdstip starten en binnen de afgesproken termijn worden opgeleverd.”

Het is helder: Ronald van den Akker uit De Rips en Peter Blenckers uit Vierlingsbeek zijn twee vakmensen. Ze weten waarover ze praten. Beiden kunnen bogen op hun jarenlange kennis en ervaring. Bijna twintig jaar geleden bundelden ze hun krachten in Van den Akker & Blenckers stukadoors. Een naam die ze vorig jaar veranderden in Van den Akker & Blenckers stucdesigners. “Omdat we steeds meer decoratief stucwerk leveren”, legt Van den Akker uit. “Samen met de klant zoeken we naar de juiste afwerking voor hun kleinere of grote project. We maken design op maat voor bijvoorbeeld wanden, vloeren en/of keukenbladen, maar ook voor showrooms. Door de markt nauwlettend te volgen en door regelmatig bijscholing te volgen, zijn wij in staat de nieuwste trends op het gebied van decoratief stucwerk te leveren. Wij bieden bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment van moderne, decoratieve wandafwerkingen aan. Op dat gebied is de laatste jaren erg veel veranderd.”

Peter Blenckers knikt. “We zijn ons, naast het traditionele stucwerk, inderdaad steeds meer gaan specialiseren in veelzijdig, modern stucwerk. Stucwerk met een bijzondere look. Of projecten met een creatieve invulling, die we van tevoren met klanten bespreken, bedenken, ontwerpen en uitvoeren. Maar we verrichten ook restauratiewerk. Als erkend stukadoors- en afwerkingsbedrijf zijn we al jaren van alle markten thuis. We behoren bijvoorbeeld ook tot de slechts vijftig stukadoors die met de betonlook PM Lissé mogen werken, een exclusief product. Deze betonlook is een doorontwikkelde betonlook die waterdicht is. Zonder voegen en dus erg hygiënisch. Die kan worden toegepast in badkamers, toiletten, zwembaden en keukens, maar ook als keukenblad, vloer, trap of decoratief in woningen. Van roestig industrieel tot warme natuurlijke tinten. Van modern tot klassiek.”

Ronald van den Akker besluit. “Let op: met exclusief stucwerk is bijna alles haalbaar. Bijna. Maar het resultaat hangt af van de staat van de ondergrond. Is er bijvoorbeeld risico op lekkage of een andere reden waarom wij niet de beste kwaliteit stucwerk kunnen bieden, dan geven wij hierover een eerlijk advies over andere mogelijkheden en behandelingen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Van den Akker & Blenckers stucdesigners voor een vrijblijvend advies.

Of kijk op de vernieuwde website: www.akkerblenckers.nl

Van den Akker & Blenckers stucdesigners in Vierlingsbeek en De Rips. Telefoon: 0493-594011, e-mail. info@akkerblenckers.nl.