Burgemeester Marieke Moorman schuift komende vrijdag aan bij Perronpraot.
Burgemeester Marieke Moorman schuift komende vrijdag aan bij Perronpraot. Foto: Patrick Bongartz

Perronpraot: ‘Kom op tijd om een zitplaats te hebben’

Vierlingsbeek

‘Kom op tijd om een zitplaats te hebben’. Dat advies geven de organisatoren van nieuwscafé Perronpraot, dat komende vrijdag als gasten burgemeester Marieke Moorman en Tim Reefs van de kermiscommissie Vierlingsbeek ontvangt, vanwege de verwachte drukte. De deur van B&B Perron 22 is vanaf 16.50 uur geopend, het programma start om 17.15 uur.

Met Moorman wordt gesproken over haar kersvers burgemeesterschap in de gemeente Land van Cuijk,  met Reefs wordt als lid van de plaatselijk kermiscommissie vooruitgeblikt op de (ontwikkelingen rondom) Vierlingsbeekse kermis.  De livemuziek wordt verzorgd door Willy van den Bogaard en Cindy Wielders. De presentatie is dit keer in handen van Marijn Tacken en Willem Striekwold. 

Perronpraot wordt mogelijk gemaakt door GroeVie, B&B Perron 22 en Dorpsraad Vierlingsbeek.  Iedere voorlaatste vrijdag van de maand wordt een nieuwscafé over alledaagse en nieuwe gebeurtenissen, verhalen en talenten uit Vierlingsbeek en Groeningen voor jong en oud in de plaatselijke B&B georganiseerd. Iedereen is welkom, de entree is gratis.