Feest-dj Jan Smit treedt op tijdens de afsluiting van de kermiskroegentocht in de kerk in Vierlingsbeek.
Feest-dj Jan Smit treedt op tijdens de afsluiting van de kermiskroegentocht in de kerk in Vierlingsbeek. Foto: Persfoto

Kermiskroegentocht sluit af in Laurentiuskerk

Vierlingsbeek

De Bèkse Kroegentocht  eindigt op kermismaandag 15 augustus in de Laurentiuskerk in Vierlingsbeek. Dat heeft de organisatie samen met initiatiefnemer Maarten Hermans van Herberg Thijssen bekendgemaakt. “We gaan er met z’n alleen een stijlvolle en feestelijke afsluiting van maken”, zegt Tim Reefs namens de kermis- en kroegentochtcommissie 

De kroegentocht bezoekt voor het eerst de plaatselijke kerk. “Een grote uitdaging”, weet Reefs. “Maarten leek het erg mooi om de kroegentocht in de kerk af te sluiten. Wij zijn blij dat het hem en ons in samenwerking met de Stichting Laurentius Vierlingsbeek en de gemeente Land van Cuijk gelukt is om alle vergunningen rond te krijgen. De kerk wordt voor het eindfeest van de kroegentocht in stijl aangekleed en verlicht en we zijn momenteel bezig met een aantal extra artiesten. Feest-dj Jan Smit staat al geboekt.”

De afsluiting van de kroegentocht, 90 procent van de vijfhonderd beschikbare kaarten is inmiddels verkocht, start om 21.00 uur in de Laurentiuskerk. De zestiende editie van de plaatselijke kroegentocht begint om 12.00 uur. 

Kijk voor meer informatie over het afsluitende kermisfeest in de kerk op
B&B Herberg Thijssen | Facebook

Meer informatie via:
Bèkse Kermis | Facebook
Bèkse Kroegentocht | Facebook