Omroep Land van Cuijk komt komend weekend in actie voor Voedselbank Land van Cuijk.
Omroep Land van Cuijk komt komend weekend in actie voor Voedselbank Land van Cuijk. Persfoto

Joffershof inzamelplaats voedselbankactie Omroep Land van Cuijk

Vierlingsbeek

Gemeenschapshuis Joffershof in Vierlingsbeek is van vrijdag 16 december t/m zondag 18 december tussen 10.00 en 17.00 uur een van de inzamelpunten voor de radioactie van Omroep Land van Cuijk voor Voedselbank Land van Cuijk. 

De omroep staat tijdens deze actie stil bij inwoners van het Land van Cuijk die leven onder de armoedegrens, door gesprekken te voeren met medewerkers van de voedselbank, maar ook cliënten van de voedselbank komen aan het woord.

De actie ondersteunen kan via een donatie via Geef.nl Doneren • Voedselbank Land van Cuijk • Geef.nl of via een eenmalige donatie via bankrekeningnummer NL 64 RABO 0109.0412.59 ? ten name van Stichting Voedselbank Land van Cuijk

Inwoners kunnen echter ook goederen schenken aan de voedselbank, zoals koffie/thee, verpakte pasta’s, of non-foodproducten zoals was- en afwasmiddel, tandpasta en/of deodorant. Het gaat om lang houdbare goederen of non-foodproducten. ‘Vanzelfsprekend volle verpakkingen, juist en heel verpakt en niet over de datum. Zelfgemaakte gerechten, of gekoelde-bevroren gerechten kunnen niet worden ingeleverd’, zo meldt de omroepredactie. 

Vanuit de radiostudio in het souterrain van MFA Myllesweerd, Kerkstraat 3 in Mill, verzorgt Omroep Land van Cuijk van vrijdag 9.00 uur tot zondagavond middernacht live uitzendingen waarin aandacht wordt gevraagd voor deze actie. Belangstellenden zijn hier ook van harte welkom om goederen te schenken of om live in de uitzending te reageren op deze actie

Goederen kunnen ook worden ingeleverd bij MFA De Valuwe, De Valuwe 1, in Cuijk (vrijdag 15 december en zaterdag 16 december van 9.00 en 17.00 uur, zondag 17 december van 11.00 tot 17.00 uur. werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur) en Oelbroeck, (Breestraat 1-D, Sint Anthonis, werkdagen van 9.00 en 22.00 uur). 

Kijk voor actuele informatie op www.omroeplvc.nl