De tv-reportages van I Love Vierlingsbeek-Groeningen worden voortaan ook bij Omroep Land van Cuijk uitgezonden.
De tv-reportages van I Love Vierlingsbeek-Groeningen worden voortaan ook bij Omroep Land van Cuijk uitgezonden. Foto: LOgo

Tv-reportages ‘I Love’ ook bij Omroep Land van Cuijk: ‘Win-winsituatie’

Vierlingsbeek

Omroep Land van Cuijk en I Love Vierlingsbeek-Groeningen slaan de handen op tv-gebied ineen. De tv-reportages die door het I Love-team worden gemaakt, zijn voortaan ook op de lokale publieke zender te zien. “We kunnen elkaar alleen maar versterken. Wij krijgen er een tv-platform bij en Omroep Land van Cuijk kan een aantal nieuwe, enthousiaste contentmakers begroeten”, zegt Ron Koenen, initiatiefnemer van I Love Vierlingsbeek-Groeningen. 

Omroep Land van Cuijk is blij met de nieuwe samenwerking. Het eerste tv-item van I Love Vierlingsbeek-Groeningen (‘onthulling kunstwerk 50 jaar soos Vierlingsbeek’) wordt komende week bij Omroep Land van Cuijk uitgezonden.

“Dat was een leuke reportage, en een goed begin van onze samenwerking”, vindt Gerard van de Buijs, afdelingshoofd van de tv-ploeg van de omroep. “Omroep Land van Cuijk biedt producenten van videoreportages, documentaires en talkshows in de regio graag een podium en de kans om in het hele Land van Cuijk een publiek te vinden. Deze samenwerkingen zijn van grote waarde voor de programmamakers, maar ook voor ons als omroep, want zo worden alle dorpskernen vertegenwoordigd en brengen we de kijker leuk, informatief en actueel lokaal nieuws. Het is fijn dat I Love Vierlingsbeek-Groeningen het nieuws uit die twee dorpen ook voor ons in beeld wil gaan brengen.”

Voorzitter Lowie Althuizen; “De eerste gesprekken waren zeer positief. We hopen dat na I Love Vierlingsbeek-Groeningen zich nog meer programmamakers of vrijwilligers melden om lokale tv-reportages voor Omroep Land van Cuijk te maken. Datzelfde geldt nu dus ook voor de reportages van I Love Vierlingsbeek-Groeningen. Een win-winsituatie voor beide partijen. Het begin is gemaakt, op naar meer.”

Ben je ook een programmamaker en wil je een bijdrage leveren aan het regionale nieuws? Of heb je de ambitie om iets op televisie te doen? Meld je dan aan bij Omroep Land van Cuijk. Of neem contact op met de omroep via televisie@omroeplvc.nl.. Lokaal aanmelden bij het I Love Vierlingsbeek-Groeningen-team kan natuurlijk ook via info@koenenmediaencommunicatie.nl.