Tessa Hermanussen uit Beers en Piet Verbeeten uit Vierlingsbeek.
Tessa Hermanussen uit Beers en Piet Verbeeten uit Vierlingsbeek. Foto: Visit Land van Cuijk.

Piet Verbeeten in bestuur Visit Land van Cuijk

Vierlingsbeek

Het bestuur van Visit Land van Cuijk is uitgebreid. Nadat begin dit jaar Pierre Bos de voorzittershamer van Antoine Walraven overnam, zijn afgelopen week ook Tessa Hermanussen uit Beers en Piet Verbeeten uit Vierlingsbeek tot het bestuur toegetreden.

Tessa Hermanussen is, samen met moeder Liesbeth, eigenaar van Landgoed De Barendonk in Beers. Ze heeft onder meer toerisme gestudeerd aan de NHTV (nu Breda University of Applied Sciences) in Breda en een aantal jaren bij reisorganisaties gewerkt.

Piet Verbeeten was eigenaar van de PLUS-supermarkten in onder meer Vierlingsbeek en Overloon. Hij is mede-initiatiefnemer en bestuurslid van stichting Goei Leven en had jarenlang, als vertegenwoordiger van de toeristische ondernemers in Overloon en Vierlingsbeek, zitting in het algemeen bestuur van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk, de voorganger van Visit Land van Cuijk. Hij is voorgedragen door de gezamenlijke lokale en regionale toeristisch-recreatieve platforms in het Land van Cuijk. ‘Het bestuur van Visit Land van Cuijk heeft hen eerder dit jaar uitgenodigd een gezamenlijke kandidaat voor een van de - toen nog - vacante bestuursfuncties aan te dragen’, zo wordt gemeld in de nieuwsbrief.

Het bestuur van Visit Land van Cuijk bestaat nu uit Pierre Bos uit Sint Anthonis (voorzitter), Frans van Schayik uit Langenboom (secretaris), Joop Verbruggen uit Cuijk (penningmeester), Tessa Hermanussen uit Beers (lid) en Piet Verbeeten uit Vierlingsbeek (lid).

Visit Land van Cuijk draagt bij aan de promotie van toerisme en recreatie in het Land van Cuijk.
Zie ook Over ons - Visit Land van Cuijk