PLUS Verbeeten doet ook mee aan de DE-inzamelingsactie voor de voedselbanken.
PLUS Verbeeten doet ook mee aan de DE-inzamelingsactie voor de voedselbanken. Foto: Yvonne Jacobs Fotografie

Inzamelactie DE-koffiepunten ook bij PLUS Verbeeten

Vierlingsbeek

Ook bij de PLUS-supermarkten van Verbeeten in Vierlingsbeek en Overloon vindt tijdens de komende maand december een inzamelingsactie van Douwe Egberts-waardepunten plaats.

Het wordt alweer de tiende landelijke Douwe Egberts-waardepuntenactie, waarbij Lionsclubs en voedselbanken in het hele land Douwe Egberts-waardepunten inzamelen die vervolgens worden ingewisseld voor pakken koffie voor de voedselbanken in Nederland.

In de regio Venray-Vierlingsbeek organiseert Lionsclub Venray Peelparel deze actie voor Voedselbank Noord-Limburg. Vanaf begin december staan de inzamelboxen ook bij de supermarkten Albert Heijn, Aldi in Veltum, Jan Linders, PLUS Guido van Dijck in Landweert, de Jumbo in de Bleek, Brukske en Veltum en Praxis in Venray, in Wanssum bij de Jumbo, in Tienray bij Jan Linders,  in Horst bij Jan Linders en PLUS Lucassen, in Sevenum bij de Jumbo en in Vierlingsbeek en Overloon dus bij PLUS Verbeeten.

Vorig jaar konden de voedselbanken ruim 134.000 pakken koffie in ontvangst nemen. Voor één pak koffie zijn 500 punten nodig.