Denny van Veghel (links) en Wouter van Dongen.
Denny van Veghel (links) en Wouter van Dongen. Foto: eigen foto

Volgende toptransfer bij Vitaliteitscentrum Brabant; elftal compleet

Vierlingsbeek

In een drukke ‘transferperiode’ is het  Vitaliteitscentrum Brabant gelukt om Denny van Veghel te contracteren. “Na de promotie naar het nieuwe pand aan het Vrijthof een belangrijke stap om kwaliteit te kunnen blijven leveren op het allerhoogste niveau”, meldt Wouter van Dongen in een sportief gekleurd persbericht. 

Voor Van Veghel de ultieme gelegenheid om aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te beginnen. “Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur, mijn bijdrage te leveren binnen dit team en dat ook nog in het dorp waar ik opgegroeid en woonachtig ben; het voelt als thuiskomen.”

Wouter van Dongen is ook bijzonder in zijn nopjes met deze aanwinst. Nadat het vitalteitscentrum behoorlijk heeft geïnvesteerd in de faciliteiten is het gelukt om een dreamteam te formeren. Hiermee zijn we in staat om op toplevel te presteren en onze doelstellingen te behalen: een optimale vitaliteit en gezondheid voor Vierlingsbeek en omgeving.”

Susan van Dongen vult aan: “Wij zijn dankbaar dat we dit hebben mogen opbouwen; dit was nooit gelukt zonder de steun van onze supporters, wij hopen door onze ontwikkelingen ons enthousiasme over te brengen op onze fans en samen alleen voor de absolute top te gaan!”

Het dreamteam van Vitaliteitscentrum Brabant bestaat na het vastleggen van Denny van Veghel uit:
Ellen Joosten - manueel therapeut
Menta de Vos - kinderfysiotherapeut
Joey Weerts - sportfysiotherapeut i.o.
Cindy Osinga - fysiotherapeut Chronisch ZorgNet
Toine Voncken - consultant medische training
Wouter van Dongen - praktijkeigenaar, fysiotherapeut
Susan van Dongen - praktijkeigenaar, teammanager
Denny van Veghel - sportmanager
Tahnee van Laere - diëtist
Lieke Klein-Gunnewiek - diëtist
Lisanne Rijs - medisch pedicure & schoonheidsspecialist