Susan en Wouter van Dongen, in het midden Lisanne Rijs.
Susan en Wouter van Dongen, in het midden Lisanne Rijs. Foto: eigen foto

Lisanne’s schoonheidssalon & pedicure verhuist naar vitaliteitscentrum: ‘Win-winsituatie’

Vierlingsbeek

Lisanne Rijs (25) sluit zich met haar onderneming Lisanne’s schoonheidssalon & pedicure aan bij Vitaliteitscentrum Brabant. De medisch pedicure (sport) en allround schoonheidsspecialiste verruilt haar huidige salon bij haar ouders in de Beekstraat in Vierlingsbeek voor een ruimte in het gloednieuwe gezondheidscentrum in aanbouw, waar ze vanaf 1 september 2022 een eigen plek gaat huren. Net als Susan en Wouter van Dongen, eigenaren van Vitaliteitscentrum Brabant, zette ze zaterdagmiddag haar handtekening onder het huurcontract. 

Daarna werd er getoost op een fijne samenwerking. “Het is na vijf jaar tijd voor een volgende stap. Van een salon aan huis naar een grote ruimte met een professionelere uitstraling”, vindt Lisanne Rijs. “Daarbij komt dat ik ook geloof in het concept van een Positieve gezondheid dat Wouter al jaren uitdraagt. Als orthomoleculair huidspecialist kijk ik bijvoorbeeld graag verder dan alleen de huid van buitenaf, je huid weerspiegelt namelijk je gezondheid van je lichaam. En als gekwalificeerd medisch pedicure sport richt ik me onder meer ook op het optimaal houden en het herstellen van de balans tussen belasting en belastbaarheid van huid en nagels van de voeten van atleten.” Met een lach: “Hopelijk wordt de samenwerking een succes, we gaan voor een win-winsituatie voor beide partijen.”

Het Vitaliteitscentrum, waarvoor het huidige Zalencentrum Concordia de komende maanden wordt verbouwd, geeft onder meer ook onderdak aan de fysiotherapiepraktijk en de fitnessruimte van Van Dongen, een sportcafé en een hotel/ B&B. 

“Wij zijn bijzonder verheugd met het feit dat ons totaalconcept vitaliteit meer vorm gaat krijgen”, meldt Wouter van Dongen enthousiast. “Naast fysiotherapie, fitness en diëtetiek kunnen mensen vanaf onze start aan het Vrijthof op 1 september ook gebruikmaken van de expertise van Lisanne Rijs. Als ambitieuze schoonheidsspecialiste en medisch pedicure past zij uitstekend in ons concept en hebben wij er vertrouwen in er samen een succes van te maken. Kortom; nog meer mogelijkheden voor iedereen die wil investeren in zijn of haar gezondheid!”

Voor meer informatie over Lisanne’s schoonheidssalon & pedicure: www.lisannessalon.nl, Facebook @lisannesschoonheidssalon, Instagram @Lisannesalon. 

Voor meer informatie over Vitaliteitscentrum Brabant klik hier VC Brabant – Vitaliteitscentrum Brabant  

Een toost op een prettige en succesvolle samenwerking.
De handtekeningen worden gezet.