Cindy Osinga versterkt het team fysiotherapie van  Vitaliteitscentrum Brabant.
Cindy Osinga versterkt het team fysiotherapie van Vitaliteitscentrum Brabant. Foto: Eigen foto

Cindy Osinga versterkt team fysiotherapie vitaliteitscentrum

Vierlingsbeek

Vitaliteitscentrum Brabant timmert aan de weg. 

“De verbouwing is in volle gang”, meldt eigenaar Wouter van Dongen. “In letterlijke zin in en om het pand aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. In figuurlijke zin in de doorontwikkeling van ons vitalteitsconcept. Daarom zijn wij ook bijzonder blij dat we naar buiten kunnen komen met het nieuws dat Cindy Osinga ons team fysiotherapie komt versterken. Cindy is een ambitieuze allround fysiotherapeut met tien jaar werkervaring. Vanuit haar deelname aan het ChronischZorgnet heeft ze als aandachtsgebieden  COPD, claudicatio (etalagebenen), hartrevalidatie en ook coronazorg. Dit totaalplaatje maakt dat Cindy een meer dan welkome aanvulling is voor onze praktijk en voor het concept waar we als Vitaliteitscentrum Brabant voor staan.”

De in Vierlingsbeek woonachtige Cindy Osinga vervolgt:  “Sinds 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en al snel ontstond er een interesse voor mensen met longaandoeningen. Door specifieke scholing heb ik mijn expertise uitgebreid naar long-, hart- en vaataandoeningen. Dergelijke klachten moeten we niet als een probleem zien om te gaan bewegen, maar er de uitdaging van maken om juist in beweging te komen. Een vitaal lijf willen we toch allemaal?! Met motivatie, wilskracht en doorzettingsvermogen komen we samen (meters) verder! Hopelijk zien we elkaar snel in Vitaliteitscentrum Brabant, ik heb er in ieder geval zin in!”

Wouter van Dongen besluit: “Wij wensen Cindy uiteraard veel werkplezier en succes met haar positieve bijdrage aan nog meer vitaliteit in de regio!”


Cindy Osinga versterkt het team fysiotherapie van  Vitaliteitscentrum Brabant.