Krijgt TV VIerlingsbeek ook padelbanen?
Krijgt TV VIerlingsbeek ook padelbanen? Foto: Persfoto

Onderzoek naar realisatie padelbanen in Vierlingsbeek

Sport

Padel is één van de snelst groeiende sporten in Nederland. De mix tussen squash en tennis blijkt de manier om tennisclubs te verjongen en weer te laten groeien. Tevens levert padel maatschappelijk en sociaal gezien een bijdrage aan meer bewegen en sporten.

De enorme vlucht die padel neemt in combinatie met de ambitie van TV Vierlingsbeek om levendig en gezond te blijven heeft ertoe geleid dat de plaatselijke tennisvereniging wil onderzoeken of de aanleg van padelbanen haalbaar is. Hiertoe is de werkgroep padel opgericht.

‘Waarom met lekker weer naar de sportschool gaan als je ook buiten kunt padellen?’, meldt de werkgroep in een persbericht. ‘Je traint met padel je core, je benen en tijdens het slaan van de bal ook je armen, je bovenrug en je nek. Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens weer anders, en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans. Oftewel: Expect the Unexpected!’

Vul de enquête via onderstaande link in en help op die manier de werkgroep verder in het onderzoek

Padel bij TennisVereniging Vierlingsbeek (gforms.app)