Milly Tjin verzorgt de nieuwe beginnerscursus pilates in Vierlingsbeek.
Milly Tjin verzorgt de nieuwe beginnerscursus pilates in Vierlingsbeek. Foto: Persfoto

Beginnerscursus pilates start in Vierlingsbeek

Vierlingsbeek

Eind maart start in Vierlingsbeek weer een nieuwe beginnerscursus pilates. De pilates-beginnerscursus is voor iedereen die kennis wil maken met pilates en/of voor diegene die al aan pilates doet, maar de perfecte pilates-techniek wil leren en zo nóg meer uit de lessen wil halen.

“Pilates is een body & mind-les waarbij ruimte is voor inspanning, maar daarnaast ook voor ontspanning. Iets wat we allen zeer goed kunnen gebruiken in deze gehaaste samenleving”, legt Milly Tjin van Milly Fit voedingsadvies & groepsfitness uit. “Doordat er bij pilates op een zeer gecontroleerde manier wordt gewerkt aan onder meer een sterkere rug en bekkenbodemspieren wordt deze les veelvuldig aanbevolen door fysiotherapeuten en andere medische specialisten.”

Opbouw cursus:
- Week 1: Ademhaling, houding & bekkenbodem;
- Week 2 & 3: Behandeling twaalf belangrijke pilates-oefeningen;
- Week 4 Pilates-essentials (kleine bal, magic circle, wiebelkussen, pilatesband).

Aan het einde van de cursus beheersen de deelnemers de juiste basis om vervolgens wekelijks deel te kunnen nemen aan de lessen klassiek matpilates op maandag, woensdag of donderdag.

Data: 27 maart, 3, 17 & 24 april (geen les met Pasen)
Maandagochtend 10.00u - 11.00 uur;
Max aantal deelnemers: 10;
Zonder lidmaatschap te volgen;
Kosten: € 39 euro;
(leden kunnen deelnemen aan de cursus binnen hun lidmaatschap, zonder bijbetaling).

Locatie: Schootsveld 8, Vierlingsbeek.

“Na afloop van de cursus kan er een lidmaatschap afgesloten worden om wekelijks de les bij te wonen. Je zit na de cursus dus nergens aan vast!”, zo besluit Milly Tjin.

Per april begint tevens een pilates-les op maandagochtend om 10.00 uur. maandagavond om 19.30 uur. woensdagochtend om 9.00 uur en donderdagavond om 20.00 uur. 

Voor meer informatie en/of aanmelden ga naar de website www.millyfit.nl