De boodschap van DES 1 op haar socials is helder.
De boodschap van DES 1 op haar socials is helder. Foto: Persfoto

DES zoekt versterking voor selectie

Sport

Korfbalclub DES timmert al jaren sportief aan de weg en heeft de ambitie om zowel in ledenaantal als niveau verder te groeien.

Het nog altijd jeugdige eerste team speelt momenteel onder leiding van hoofdtrainer Yvo van Dijk uit Malden in de overgangsklasse en wil minimaal op dit niveau blijven acteren, maar in de nabije toekomst liever nog een klasse hoger zijn krachten met andere ploegen meten.

Daarvoor is een brede(re) selectie nodig. DES gaat, zoals het er nu uitziet, komend seizoen voor het eerst sinds jaren weer met een tweede team starten. De huidige A-jeugd maakt de overstap naar de senioren. In dat team zit talent genoeg, maar desondanks is de Vierlingsbeekse korfbalclub op zoek naar fanatieke korfbalsters uit Vierlingsbeek en omgeving die komend seizoen bij de selectie aan willen sluiten en lid willen worden van een vereniging waarin prestatie en gezelligheid hand in hand gaan.

‘Dus: heb je ambitie als korfbalster om op niveau te trainen en wedstrijden de spelen? Meld je dan voor een kennismakingsgesprek bij de tc van DES via tc@des-vierlingsbeek.nl’, meldt de technische commissie  van de korfbalclub.