Herrald en Angela Siebert heten u samen met Jarne van harte welkom in hun showroom.
Herrald en Angela Siebert heten u samen met Jarne van harte welkom in hun showroom. Foto: Persfoto

Nieuwe collecties bij Siebert Colors@Home

Vierlingsbeek

Siebert Colors@Home in Vierlingsbeek blijft vernieuwen en met zijn tijd meegaan. In de showroom aan de Spoorstraat 58 in Vierlingsbeek kan iedereen de jongste, modernste trends op woongebied met eigen ogen komen bekijken. 

“We hebben deze week bijvoorbeeld de mooie. nieuwe pvc Rootscollectie in de showroom gekregen”, meldt Angela Siebert. “Een nieuwe, matte en hippe drybackcollectie van Moduleo. Om je te inspireren, zijn ze op zoek gegaan naar de meest fascinerende kleuren, materialen, vormen en meubels. Het resultaat? Zes interieurthema’s waaruit je je favoriete vloer uit de nieuwe Roots-collectie kunt kiezen.”

Foto: Escape to the desert. “Een van de zes interieurthema’s van de nieuwe Moduleo Roots-collectie. Omring je met warme, serene kleuren zoals aards bruin en terracotta. Of haal een vleugje van die eindeloze zandvlaktes naar binnen”, legt Angela uit.

Foto Awaken the Forest. “Creëer bij je thuis je eigen groene oase. Ga helemaal los met levendige tinten groen en bruin en de meest wonderlijke patronen uit de natuur. Verschillende houtstructuren, tropische bladeren en exotische motieven verrijken de ziel. Neem het van ons aan, groen is de nieuwe manier van leven”, weet Angela.


Ook presenteert Siebert een nieuwe leverancier: KeJe. “Raamdecoratie en horren ontwikkeld en geproduceerd in Nederland”, vertelt Herrald Siebert. “Vaste prijzen voor de horren en vele raamdecoratiemogelijkheden met framefix. Plissé, rolgordijn, jaloezie, duetten in een vast, aluminium frame. Hierdoor is het product uitermate geschikt voor dakramen en/of kozijnen waar je liever niet in wilt boren.”

Een andere nieuwe leverancier is Jasno. “Met Jasno-shutters en houten jaloezieën”, vervolgt Herrald. “Een breed assortiment voor alle raamsoorten en ruimtes. Wat een uniek concept is van Jasno zijn de houten jaloezieën met privacykoord, waarbij de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel lopen.”

En dan is er nog Nature Deco, een leverancier van een veelzijdige collectie blinds en shades, vervaardigd met hoge kwaliteitseisen en gevormd door natuurlijke materialen met verschillende toepassingsmogelijkheden. 

“De Aziatische schoonheid van bamboe wordt gecombineerd met een westerse elegantie.  Met geweven papier, geweven hout en bamboe rolgordijnen en vouwgordijnen. Ook onze behangcollectie is enorm uitgebreid. We hebben de collectie van Dutch Wall Covering, BN Walls en Eijffinger in de collectie opgenomen. Kom snel naar de showroom om deze mooie boeken te bewonderen”, zo besluit Angela.

Siebert Colors@Home is een van de trouwe mediapartners van deze website.

Afbeelding