Angela en Herrald Siebert staan hun klanten graag met raad en daad bij.
Angela en Herrald Siebert staan hun klanten graag met raad en daad bij. Foto: Persfoto

Oktober actiemaand bij Siebert Colors@Home

Vierlingsbeek

Siebert Colors@Home presenteert in de woonmaand Oktober de nieuwste trends op woongebied. Niet alleen met een aantal nieuwe lijnen op het gebied van vinylvloeren, tapijten, karpetten en gordijnen, maar ook met een aantal aantrekkelijke kortingsacties om de woonmaand te vieren.


Zo krijgen kopers van gordijnstof, van 18 tot en met 31 oktober, 20 procent korting. Maar klanten kunnen tijdens de woonmaand bij Siebert Colors@Home natuurlijk ook nieuwe inspiratie opdoen en advies krijgen op het gebied van houten jaloezieën, verticale jaloezieën, vouwgordijnen, shutters, horren, rolgordijnen, duette en plisse, buitenzonwering, marmoleum, tapijt, pvc en laminaat. Het Vierlingsbeekse familiebedrijf, dat al meer dan dertig jaar bestaat, staat bekend als een woonwinkel met een compleet, breed en gevarieerd assortiment en haar klantvriendelijkheid. “En we staan voor kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in interieuradvies, leveren maatwerk en kennen de mogelijkheden van onze producten als geen ander”, zegt Herrald Siebert, die de liefde voor het vak en het bedrijf van zijn ouders met de paplepel kreeg ingegeven.

Zijn partner Angela Siebert vervolgt. “En we volgen de laatste trends op woongebied. Vandaar ook dat we onlangs naar de vakbeurs Interieur Collectie Dagen in Gorinchem zijn geweest voor de laatste trends en nieuwste collecties, bij de prominente merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren en gordijnen in de woning- en projectinrichting. Daar hebben we nieuwe inspiratie opgedaan voor het komende seizoen, want ook wij blijven investeren in kwaliteit en nieuwe lijnen. Zo hebben we vinyl en ook tapijten met patronen en prints. Onder meer marmer- en betonloop en vinyl en pvc met visgraat zijn op dit moment erg in de mode. Wat je stijl ook is, we bieden altijd een veelzijdig productassortiment waarmee je het beste in jouw interieur naar boven haalt. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een nieuwe lijn in betaalbare elektrische raamdecoratie.”

Dat Siebert Colors@Home met de klant meedenkt, blijkt ook uit het feit dat de woonwinkel zijn openingstijden heeft aangepast. De showroom is op dinsdag en woensdag alleen op afspraak te bezoeken. “In de coronaperiode hebben we gemerkt dat klanten het waarderen als ze op afspraak kunnen komen, zodat we nog meer aandacht en tijd aan hun wensen kunnen besteden”, legt Angela Siebert uit. “Desgewenst kunnen we ook thuis hun wensen in kaart brengen. Daarnaast hebben we een module aan onze website toegevoegd zodat klanten ook online een afspraak kunnen maken.”

Benieuwd naar het assortiment van deze Siebert Colors@Home? Of wellicht interieuradvies aan huis? Iedereen is welkom bij de woonwinkel, Spoorstraat 58 in Vierlingsbeek. 

Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag en woensdag op afspraak, donderdag van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Op www.siebertcolorsathome.nl staat meer informatie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding