Siebert Colors@Home is onder meer het juiste adres voor raamdecoratie.
Siebert Colors@Home is onder meer het juiste adres voor raamdecoratie. Foto: Persfoto Siebert

Oktober woonmaand bij Siebert colors@home

Vierlingsbeek

Ook dit jaar heeft Siebert Colors@Home in Vierlingsbeek een tweetal leuke acties in de woonmaand oktober. Tot 14 oktober kan de consument genieten van 20 procent korting op vloeren. En vanaf 17 oktober krijgen klanten 20 procent korting op de gordijnstof. 

Onlangs hebben Angela en Herrald Siebert weer een bezoek gebracht aan de Incoda beurs in Gorinchem. “Daar hebben we de nieuwste collecties en ontwikkelingen mogen aanschouwen”, vertelt Angela. “Er komen weer prachtige collecties aan in nieuwe gordijnstoffen en ook op raamdecoratiegebied en vloeren. Bovendien zijn er weer mooie nieuwe samenwerkingen ontstaan. Binnenkort zijn een aantal van die nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van raamdecoratie in onze showroom te bewonderen.”

Zo is onder andere zeer binnenkort in de showroom te zien de lamella. “Nieuw in Nederland: de shutter in frame”, weet Herrald. “Volledig van aluminium, waardoor ze helemaal in het frame integreren en er een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De lamella wordt zonder boren of schroeven gemonteerd op de glaslatten van alle types kozijnen. De lamella kan ook blijven zitten wanneer het raam in kiepstand staat. Het grote voordeel: de vensterbank blijft altijd vrij. Naast een zonwerende functie, wordt dit product ook als ‘raamdecoratie’ beschouwd. Hierdoor houdt het de warmte tegen. Alle producten van onze nieuwe raamdecoratieleverancier zijn gunstig geprijsd.”                                                  

Ook krijgt binnenkort een fluisterstille plissé hordeur een plek in de Siebert-showroom. “De deur hiervan is namelijk voorzien van touwspanning, wat ervoor zorgt dat het product nagenoeg stil is”, legt Angela uit. “Op buitenzonweringgebied is bij ons tevens een plisse terrasoverkapping te bewonderen. Naast een zonwerende functie, wordt dit product ook als ‘raamdecoratie’ beschouwd. De stoffen zijn voorzien van een speciale coating op de achterzijde, wat bestendig is tegen UV-straling. Hierdoor houdt het de warmte tegen. Net zo enthousiast geworden als wij? We laten het jullie graag zien in de showroom en vertellen er graag alles over.”

Benieuwd naar het gehele assortiment van Siebert Colors@Home? Of wellicht interieuradvies aan huis? Iedereen is welkom in de woonwinkel, Spoorstraat 58 in Vierlingsbeek. 

Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag op afspraak, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Op www.siebertcolorsathome.nl staat meer informatie.

Siebert Colors@Home is een van de trouwe mediapartners van deze website.

Een voorbeeld van een plissé hordeur.