Colors@Home Siebert is een van de trotse en trouwe dealers  van Interfloor.
Colors@Home Siebert is een van de trotse en trouwe dealers van Interfloor. Foto: Persfoto

Colors@Home Siebert haakt in op tv-campagne Interfloor

Vierlingsbeek

De nieuwe commercial van Interfloor is gelanceerd op de nationale televisie. Het bedrijf uit Zwartsluis wil hiermee de naamsbekendheid van Interfloor flink vergroten en op deze manier nog meer consumenten met de naam Interfloor op de lippen naar de dealers zien te krijgen. Een van die trotse en trouwe dealers is Colors@Home Siebert aan de Spoorstraat 58 in Vierlingsbeek.

“Interfloor neemt een groot deel van de markt voor tapijt en vinylvloeren voor zijn rekening en is veruit marktleider”, vertelt Angela Siebert. “Op televisie zie je wel dat winkelketens adverteren, zoals Leen Bakker en Carpetright, maar vloerenmerken zie je niet echt. De campagne is te zien in de reclameblokken bij de publieke omroepen en op socialmediakanalen als Instagram en YouTube. Daarnaast zijn er brochures gedrukt die in een display bij alle dealers is bezorgd als meeneemmagazine. Ook wij hebben als trouwe dealer van Interfloor dat magazine ontvangen. Tapijt en vinyl worden onder de merknaam Interfloor exclusief voor de Nederlandse consumenten- en projectenmarkt gedistribueerd. Mensen die nieuwsgierig zijn naar wat Interfloor te bieden heeft, zijn van harte welkom in onze winkel. Om zelf te kijken of om de brochure op te halen.”

Daarnaast voegt de Vierlingsbeekse woonwinkel binnenkort ook een collectie shutters van Luxaflex aan haar assortiment toe. “Typerend aan dit soort raamdecoratie is dat de lamellen verstelbaar zijn, waardoor ze in staat zijn om licht te kantelen. Op deze manier kun je de hoeveelheid zonlicht zodanig regelen dat het mooi naar binnen valt. Ideaal en een echte toevoeging aan je interieur.” Dat is dan ook gelijk één van de vele pluspunten. “Shutters op maat staan namelijk bekend als sfeerverhogende en elegante raamdecoratie die tegelijkertijd ook nog eens erg functioneel is. Shutters zijn tijdloos en passen bij vele interieurstijlen en -smaken; genoeg redenen waarom wij ons assortiment gaan uitbreiden met verschillende types shutters van Luxaflex. Ze komen er in een essential-serie, volledig gemaakt van mdf, een supreme-serie, volledig gemaakt van hout, en een elements-serie, volledig gemaakt van kunststof. Die laatste is hierdoor ook geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en keukens. Bovendien kan er gekozen worden voor vijf lamelbreedtes!”

Naast advies over vloeren en shutters kunnen klanten bij Siebert Colors@Home ook nieuwe inspiratie opdoen en advies krijgen op het gebied van houten jaloezieën, verticale jaloezieën, vouwgordijnen, horren, rolgordijnen, duette en plisse en buitenzonwering. Het Vierlingsbeekse familiebedrijf, dat al meer dan dertig jaar bestaat, staat bekend als een woonwinkel met een compleet, breed, gevarieerd en kwalitatief sterk assortiment én haar klantvriendelijkheid.

Benieuwd naar het assortiment van Siebert Colors@Home? Of wellicht interieuradvies aan huis? Iedereen is welkom in de woonwinkel, Spoorstraat 58 in Vierlingsbeek. 

“Om nog meer aan de wens van de klant te voldoen, hebben we na de lockdownperiode besloten om een tweetal dagen op afspraak open te gaan. We merkten dat mensen dit als heel prettig ervaren hebben. Nog meer tijd en aandacht voor de klant. Dit kan zowel voor een advies aan huis, of bij ons in de showroom. Een afspraak kan ook heel gemakkelijk gemaakt worden via onze afsprakenplanner www.siebertcolorsathome.nl/afspraakplanner of uiteraard ook gewoon per mail of telefoon”, zo besluit Angela Siebert. 

Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag en woensdag op afspraak bij de mensen thuis voor advies of in de showroom, donderdag 10.00-17.00 uur, vrijdag 10.00-18.00 uur en zaterdag van 10.00-15.00 uur. Op de website www.siebertcolorsathome.nl staat meer informatie.

Colors@Home Siebert  presenteert binnen een nieuwe collectie shutters van Luxaflex.
Shutters, elegante raamdecoratie.