De kermis in Vierlingsbeek kan ook dit keer weer botsauto's begroeten.
De kermis in Vierlingsbeek kan ook dit keer weer botsauto's begroeten. Foto: pixabay

Opening kermis zaterdag om 16.30 uur

Vierlingsbeek

De officiële opening van de kermis in Vierlingsbeek vindt komende zaterdag om 16.30 uur plaats in de feesttent op het Vrijthof. Dan worden ook de winnaars van de kleurplatenwedstrijd bekendgemaakt. Bij supermarkt PLUS Verbeeten zijn tot nu toe ongeveer zestig kermiskleurplaten ingeleverd. Publiek is natuurlijk van harte welkom bij de kermisopening.

Openingstijden kermis: zaterdag 13 augustus vanaf 16.30 uur, zondag 14 augustus vanaf 14.00 uur, maandag 15 augustus vanaf 14.00 uur en dinsdag 16 augustus vanaf 14.00 uur.

Vierlingsbeekse kermis kan dit jaar de volgende attracties begroeten: botsauto’s, rups, Whipe out (bewegende arm), schiettent, kinderbuggy, draaimolen, grijpkranen, schuifautomaten, touwtje trekken, vissen vangen, trampoline en een waterspuit. Ook staan tijdens de kermisdagen een vis-, hamburger-, snoep-, oliebollen- en een suikerspinnenkraam in en om ‘t Vrijthof in het hart van het dorp.  

De horeca begint een dag eerder aan de kermisdagen. 

Zie ook:

Kermisprogramma in feesttent op Vrijthof, gratis entree - Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)

Kermis en -kroegentocht: ‘Sterker, beter en leuker dan ooit tevoren’ - Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)  

Kermiskroegentocht sluit af in Laurentiuskerk - Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl) 

Kermismatinee KBO met Enjoy - Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)