De dansgroep Explosion van De Bekse Klinkertjes.
De dansgroep Explosion van De Bekse Klinkertjes. Foto: Persfoto

Danseressen Bekse Klinkertjes in de prijzen

Sport

De danseressen van De Bekse Klinkertjes namen afgelopen zondag deel aan het toernooi van DV Ready 2 Dance in de Eendracht in Gemert.

Mila van Veghel trapte voor de Vierlingsbeekse delegatie de dag af en wist in een categorie met vele danseressen een zesde plaats te behalen. De groep Mini Stars volgde en werd derde in de categorie met de jongste deelnemers. Daarna was het de beurt aan de junioren, waarbij Garde Vitality de derde plaats bemachtigde, en showgroep Extreme de eerste plaats. 

‘s Middags was het de beurt aan de hoofdklasse meiden. Vanwege de vele uitvallers vanwege ziekte werd er door De Bekse Klinkertjes gedanst met groepen die incompleet waren en die de afgelopen weken vanwege ziekte niet op volle kracht hadden getraind. Desondanks wisten ze een score op niveau te behalen, wat ze het vertrouwen geeft dat er tijdens het volgende toernooi bij DV X-perience in Helmond meer uit te halen valt. 

De marsgroep Unity wist een tweede plaats in de wacht te slepen. Gardegroep Evolution volgde en behaalde tevens een tweede plaats. Explosion, de laatste deelnemende groep van De Bekse Klinkertjes, danste zich naar de derde plaats. 

Op zaterdag 22 april houdt de dansvereniging van 10.00 – 12.00 uur in gemeenschapshuis Joffershof in Vierlingsbeek voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een open les. Hiervoor aanmelden kan via: https://www.sjorssportief.nl/activiteit/257146/garde-en-showdans-bij-de-bekse-klinkertjes 

Vanaf 12 jaar kunnen belangstellenden zich aanmelden via onderstaande link op de website:
bekseklinkertjes.weebly.com/aanmelding-kennismakingsles.html 

Garde Vitality.
De Mini Stars.