Volharding scoorde zaterdagavond drie keer tegen Germania.
Volharding scoorde zaterdagavond drie keer tegen Germania. Foto: depositphotos

Volharding wint tweede oefenduel

Sport

Volharding heeft zijn tweede oefenwedstrijd in het nieuwe seizoen gewonnen. Na het verlies tegen tweedeklasser DIO’30 uit Druten (1-2) afgelopen woensdagavond, was de Vierlingsbeekse eersteklasser zaterdagavond tijdens het HV Cuptoernooi op sportpark Noord van Germania in Groesbeek met 3-0 (3-0) te sterk voor de thuisploeg, die in de vierde klasse uitkomt.

Volharding, dat vanwege vakanties ook in dit tweede en afsluitende toernooiduel verre van compleet was, nam in de eerste helft door doelpunten van Sven Jenniskens, Tim Martens en Vincent Buijssen afstand van Germania. In de tweede helft, waarin aan beide zijden vele wisselingen plaatsvonden, werd niet meer gescoord. Volharding won na afloop ook de penaltyserie (5-4).

Op zaterdag 27 augustus staat voor de roodwitten de laatste oefenwedstrijd op de agenda, thuis tegen derdeklasser Quick 1888 uit Nijmegen. Aanvang: 17.30 uur. 

De drie weekenden daarna staan in het teken van de bekerwedstrijden. Op zondag 25 september start de competitie.

Zie ook eerdere berichten:

Bekerduels Volharding 1 en 2 - Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)

Volharding begint thuis tegen Limburgia - Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)