Brent Achten juicht nadat hij zojuist de 2-0 voor Gemert binnen heeft geknikt.
Brent Achten juicht nadat hij zojuist de 2-0 voor Gemert binnen heeft geknikt. Foto: Frans Brzoskowski/ website Gemert

Brent Achten scoort twee keer voor productief Gemert

Sport

Brent Achten scoorde zondag twee keer voor Gemert. De 21-jarige middenvelder uit Vierlingsbeek maakte met het hoofd vlak voor de rust de tweede treffer voor zijn ploeg en zorgde in de slotfase van het duel in de derde divisie B ook voor het slotakkoord.  De Gemertse ploeg liet op het eigen sportpark Molenbroek weinig heel van laagvlieger Baronie: 7-0 (2-0).  

‘Het is een van de grootste overwinningen in de recente historie van de zwartwitten. Maar belangrijker dan de hoogte van de score waren de drie punten. Het was alweer even geleden dat Gemert de volle buit kon bijschrijven’, zo valt op de website van Gemert, dat na deze zege op een keurige zevende plek op de ranglijst staat, te lezen.

Brent Achten genoot natuurlijk van zijn eigen treffers, maar vooral van het spel van zijn ploeg. “Eindelijk eens een overtuigende zege op een van de onderste ploegen”, meldt hij maandag. “Daar hadden we tot nu toe toch moeite mee. Ik heb in totaal nu zes treffers voor Gemert gemaakt in de competitie en eentje in het bekertoernooi. Nee, dat is niet verkeerd.”

Achten maakte voor aanvang van dit seizoen de overstap van eersteklasser Volharding in zijn woonplaats naar Gemert. 


Brent Achten krijgt de felicitaties van Bram Jacobs, oud-verdediger van Volharding. Foto: Frans Brzoskowski.

Lees het complete verslag via onderstaande link:
Gemert kent geen genade met Baronie: 7-0 - Voetbalvereniging Gemert (vvgemert.nl)