'Vier iedere stap', meldt de gemeente Land van Cuijk over de Nijmeegse Vierdaagse.
'Vier iedere stap', meldt de gemeente Land van Cuijk over de Nijmeegse Vierdaagse. Foto: Gemeente Land van Cuijk

Opnieuw shirts voor Land van Cuijkse Vierdaagselopers

Regio

De gemeente Land van Cuijk geeft ook dit jaar weer gratis shirts uit voor de lopers van de Nijmeegse Vierdaagse. Op deze manier zijn de Land van Cuijkse wandelaars goed herkenbaar en zetten ze het Land van Cuijk op de kaart. Er worden dezelfde shirts met opdruk uitgereikt als vorig jaar. Belangstellenden dienen hun bewijs van inschrijving en ID mee te nemen als ze het shirt op komen halen. 

Op dinsdagavond 11 juli vanaf 19.00 uur tot 20.45 uur wordt in de publiekshal van het gemeentehuis in Cuijk een inloopavond op touw gezet  Om deze avond zo goed mogelijk te laten verlopen, wordt er gewerkt met tijdvakken. De beschikbare maten van de rode unisex-shirts zijn XS, S, M, L, XL, XXL en XXX (op =op).

Inwoners uit de kernen zijn volgens onderstaand tijdvak van harte welkom:

19.00 - 19.30 uur Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord, Sint Anthonis, Landhorst, Ledeacker, Oploo, Stevensbeek, Wanroij, Westerbeek;
19.30 - 19.45 uur: Grave, Escharen, Gassel, Velp;
19.45 - 20.15 uur: Cuijk, Sint Agatha, Beers, Katwijk, Beers, Haps, Vianen;
20.15 - 20.45 uur: Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Sambeek, Vortum-Mullem, Groeningen, Vierlingsbeek, Overloon, Holthees, Maashees.

Niet in de gelegenheid om tijdens deze inloopavond aanwezig te zijn? Dan is er op maandag 17 juli de laatste ophaalmogelijkheid tussen 16.00 en 17.00 uur in het gemeentehuis in Cuijk.

Voor eventuele vragen mail naar kabinet@landvancuijk.nl