Berry Knapen is de regerend Zuid-Nederlands Buutkampioen.
Berry Knapen is de regerend Zuid-Nederlands Buutkampioen. Foto: Stichting Carnavalsactiviteiten Land van Cuijk,

Kaartverkoop Zuid-Nederlands Buutkampioenschap start 15 januari

Carnaval

Wie wint in 2023 de titel Zuid-Nederlands Buutkampioen? Dat is de vraag die op vrijdag 10 maart wordt beantwoord. De Stichting Carnavalsactiviteiten Land van Cuijk organiseert de titelstrijd voor de 25e keer in Wanroij. De beste buutreedners van Zuid-Nederland staan die avond in de buutton in ‘t Wapen van Wanroij. Wie van de vier Limburgse en vier Brabantse buutreedners neemt het stokje van regerend kampioen Berry Knapen over?  

In de pauze kunnen de aanwezigen in de zaal genieten van meerdere cabaret- en zangoptredens. Aansluitend op het kampioenschap staan op zaterdag 11 maart, vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2023 weer de traditionele gala-avonden op de agenda, waarop de beste vier buuttereedners van het kampioenschap optreden, afgewisseld met cabaret, zang en dans. Alle avonden beginnen om 19.50 uur (zaal open vanaf 19.00 uur). 

De kaartverkoop is gewijzigd. Kaarten zijn uitsluitend online te bestellen vanaf zondag 15 januari 2023, 10.00 uur.

Hoe werkt het?
Ga naar www.ticketcrew.nl of www.buutkampioenschap.nl. Klik op het evenement Zuid Nederlands Buutkampioenschap en volg vervolgens de instructies op de website.

Het grote voordeel van dit systeem is dat bezoekers zelf hun plaats kunnen reserveren en dat er een einde komt aan het lange wachten in de hal en het zoeken naar een geschikte plaats in de zaal, zo meldt secretaris Marcel Evers namens de organisatie. 

Voor meer informatie kijk op de website www.buutkampioenschap.nl en/of Facebook: Zuid-Nederlands Buutkampioenschap | Beugen | Facebook