De Hitteavond wordt in 2023 gehouden op vrijdag 17 februari, in De Wildeman.
De Hitteavond wordt in 2023 gehouden op vrijdag 17 februari, in De Wildeman. Foto: Persfoto

Hitteavond krijgt vervolg bij De Wildeman

Carnaval

De Hitteavond wordt voortgezet in café-zaal De Wildeman in Vierlingsbeek. De locatie is anders, maar de formule van deze muzikale carnavalsavond blijft hetzelfde: artiesten van eigen bodem die op de planken staan om het publiek te vermaken met zang en dans.

De Hitteavond vindt traditioneel plaats op carnavalsvrijdag, in 2023 dus op vrijdag 17 februari. Aanvang: 20.30 uur.  “Er hebben zich inmiddels zes artiesten aangemeld die mee willen doen”, zegt medeorganisator Wiel Nillesen. “We pakken als organisatie gewoon het vertrouwde draaiboek erbij, dat we ook tijdens de laatste Hitteavond in Concordia hebben gebruikt, alleen de locatie is anders. De komende tijd zetten we de puntjes op de i, we zijn nog met een aantal andere artiesten in gesprek. Met de namen van alle optredende artiesten treden we later naar buiten, maar het thema is wél al bekend: Flowerpower.” 

De Wildeman kan maximaal driehonderd bezoekers herbergen (vol=vol). De entree bedraagt tien euro (inclusief drie consumpties). Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Wildeman.