José Brouwers viert vandaag haar 63ste verjaardag.
José Brouwers viert vandaag haar 63ste verjaardag. Foto: eigen foto

José jarige van de week!

Jarige

José Brouwers uit Vierlingsbeek is uitgeroepen tot jarige van de week. Ze is voor deze rubriek opgegeven door Dave en Silke Simons. José blaast op 1 april (vandaag) 63 kaarsjes uit.

José is tegenwoordig veel te vinden achter de bar of op de tribune van Volharding (onder meer om heel hard ‘JAAAAAAA’ te schreeuwen als een schot van een speler van JO13-1 of JO15-1 voor iedereen duidelijk zichtbaar ruimschoots naast gaat).  Maar ook is ze een graag geziene vrijwilliger van gemeenschapshuis Joffershof.

Op donderdagavond (Volharding-avond) beleeft José als kantinemedewerkster haar tweede jeugd tussen de sportmannen en -vrouwen onder het genot van Duitse schlagers of anderszins sfeer bevorderende muziek en gezelligheid. José is tevens een fervent Vierdaagse-deelneemster. Ze is te eigenwijs om te stoppen op die momenten dat het eigenlijk verstandig zou zijn. Ze heeft tijdens de Vierdaagse al een keer of elf de 4x 40 kilometerroute uitgelopen. Op vrijdag sluiten Grad, Silke en nog wat familieleden dan altijd aan om het Nijmeegse wandelfestijn aan de bar gezellig af te sluiten.

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.