Vinn Bardoel viert vandaag zijn tiende verjaardag.
Vinn Bardoel viert vandaag zijn tiende verjaardag. Eigen foto

Vinn Bardoel jarige van de week

Jarige

Vinn Bardoel uit Vierlingsbeek viert vandaag, 4 februari, zijn tiende verjaardag. 

Vinn zit in groep 6 en heeft een gezellig clubje vrienden waarmee hij graag ravot in en om de bossen en daarnaast lekker kan chillen op de Playstation! “Helaas kunnen we zijn verjaardag op de dag zelf niet vieren vanwege volleybalwedstrijden van zijn zussen en de prinsenreceptie. Ook de dag daarna gaan we carnavallen bij de jeugdpronkzitting! Op zijn feestje zal hij dus een weekje moeten wachten, maar dat komt vast en zeker goed”, zo melden zijn ouders Linda en Edwin en zijn zussen Liz en Britt Bardoel.

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.