Rob Luijpers is de jarige van de week. Tijdens de Bekse Heerenzitting werd hij in het zonnetje gezet, ook muzikaal door Anita Rosendorf.
Rob Luijpers is de jarige van de week. Tijdens de Bekse Heerenzitting werd hij in het zonnetje gezet, ook muzikaal door Anita Rosendorf. Foto: Persfoto

Rob Luijpers jarige van de week

Jarige

Rob Luijpers is door zijn Vierlingsbeekse vriendengroep opgegeven als de jarige van de week op deze site. Hij viert vandaag zijn 57ste verjaardag. 

Rob, die samen met zijn vriendin Bianca Jacobs sinds een aantal jaren in Vierlingsbeek woont en bij de Venrayse autodakenfabrikant Inalfa Roof Systems werkt, groeide op in Venray. Hij studeerde aan de hts in Eindhoven en ging naar de havo op Jerusalem in Venray. Rob is een muzikant, hij speelt onder meer bij joekskapel Zuutje An in Venray (schuiftrombone),  en carnavalsvierder in hart en nieren en werd zondag tijdens de Bekse Heerenzitting, in het bijzijn van zijn zoon Jessy en vele andere mannen (en vrouwelijk schoon), vanwege zijn verjaardag extra in het zonnetje gezet.


De jarige Rob Luijpers geniet met volle teugen op het podium van de Bekse Heerenzitting. 

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.