Tonnie Ebben viert vandaag zijn 48ste verjaardag.
Tonnie Ebben viert vandaag zijn 48ste verjaardag. Foto: eigen foto

Tonnie jarige van de week!

Jarige

Tonnie Ebben uit Groeningen viert vandaag zijn 48ste verjaardag. 

Tonnie is, naast vader, echtgenoot, aardappelteler en eigenaar van museum Van Postzegel Tot Tank in zijn dorp, sinds het carnavalsseizoen 2019-2020 ook burgemeester van Bèèk en Gruuninge. “Maar vele carnavalsvierders uit het Keieschietersrijk hopen dat er snel op de nieuwe kandidaat-burgemeesters Rik en Moniek gestemd kan worden”, meldt zijn vrouw Maike, die haar man opgaf voor de rubriek jarige van de week. 

“Een verjaardag als zes jaar geleden zal het dit jaar niet worden: toen was Tonnie jarig met carnaval en was hij prins der Keieschieters. Nu is hij al voor de tweede keer jarig als burgemeester, maar ook al twee jaar zonder carnaval... Jammer dat de burgemeester niet de zeggenschap heeft om hier wat in te veranderen, maar wie weet... We blijven positief! Alaaf, gefeliciteerd Tonnie!”, zo besluit Maike. 

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten, en een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Uit de inzendingen wordt wekelijks door onze redactie een jarige van de week getrokken.

Deze jarige komt met foto en kort verhaaltje op de website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl te staan. Voor beide prijzen krijgt hij of zij een waardebon in de brievenbus, waarna de prijzen bij PLUS en ‘t Zwaantje verzilverd kunnen worden.