Evi van Vonderen viert vandaag haar achttiende verjaardag!
Evi van Vonderen viert vandaag haar achttiende verjaardag! Foto: eigen foto

Evi jarige van de week!

Jarige

Evi van Vonderen viert vandaag haar achttienjarige verjaardag! 

De Vierlingsbeekse volgt onderwijs op Gilde Opleidingen in Oostrum, waar ze de studie maatschappelijke zorg doet. Evi is volgens haar vader Gerdewan ‘een echte partypopper’, anders gezegd: ze houdt erg van feestjes. ‘Ook van een glaasje wijn is ze niet vies’, meldt pa. ‘Al met al is Evi een hele gezellige, spontane en lieve meid’. 

Ze is voor deze rubriek opgegeven door haar ouders Gerdewan en Patricia Van Vonderen-Naus. 

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met en een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Uit de inzendingen wordt wekelijks door onze redactie een jarige van de week getrokken. Deze jarige komt met foto en kort verhaaltje op de website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl te staan. Voor beide prijzen krijgt hij of zij een waardebon in de brievenbus, waarna de prijzen bij PLUS en ‘t Zwaantje verzilverd kunnen worden.