Ron Koenen is jarige van de week. Proficiat!
Ron Koenen is jarige van de week. Proficiat! Foto: eigen foto

Ons pap jarige van de week!

Jarige

Vandaag wordt het brein achter de I love Vierlingsbeek-Groeningen-site alweer 51 jaar. Hij maakt altijd nieuwsberichten voor anderen, dus nu verdient hij het om zelf een keertje in de spotlight te staan. 

Ron is altijd erg betrokken bij het nieuws over Vierlingsbeek, Groeningen en omstreken. Ook slaat hij geregeld een balletje op donderdagavond op de tennisbaan, waar het vaak later wordt dan verwacht.  

Vandaag is voor hem een andere dag dan anders. Zijn verjaardag viert hij dit keer niet thuis, maar hopelijk in de kantine van Volharding en DES. Als je hem tegenkomt, feliciteer hem dan vooral eventjes!  

Lieve pap, wij wensen jou een hele gezellige dag toe vandaag!

De stiekeme redactie Janneke, Tom en Lisanne

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.