Gabriël Peeters ziet vandaag Abraham. Proficiat!
Gabriël Peeters ziet vandaag Abraham. Proficiat! Foto: eigen foto

Gabriël jarige van de week!

Jarige

Gabriël Peeters viert vandaag, vrijdag 24 februari, zijn vijftigste verjaardag. De kersverse Abraham woont met zijn gezin aan de Gildehoed in Groeningen.

‘Als trouwe dienaar staat hij bij zijn vierde liefde VTS in Boxmeer (want vergeet zijn drie vrouwelijke liefdes die thuis altijd op hem wachten niet) dag en nacht paraat. Daarnaast zie je hem zo af en toe nog proberen sportief te doen als hij een rondje gaat rennen. Gaab, gefeliciteerd jonge en maak er een mooie dag van!’, zo meldt zijn medejarige maatje (naam bij onze redactie bekend). 

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.