Afbeelding
Foto: eigen foto

Oliebollenactie JOC: ‘Alvast bedankt voor uw bestelling’

Vierlingsbeek

De Stichting Jeugd OntspanningsClubs Vierlingsbeek – Groeningen (in de volksmond ‘het JOC’) houdt dit jaar haar 58ste oliebollenactie. Vanwege het feit dat de inkoop van grondstoffen dit jaar 50 procent duurder is, is het JOC genoodzaakt om de prijs van de oliebollen te verhogen. De prijs dit jaar is: acht oliebollen met of zonder rozijnen voor 7,50 euro.

In de week van 20 november t/m 27 november wordt er bij de inwoners van beide dorpen een envelop in de brievenbus gedaan waarop ze zelf hun bestelling kunnen invullen, met hun naam en adres. ‘Van 3 t/m 18 december komen we de enveloppen/bestellingen weer ophalen, zorg er s.v.p. voor dat u deze envelop ingevuld klaar hebt liggen’, meldt het JOC in een bericht aan onze redactie. ‘Er zijn dit jaar twee opties om de bestelling te betalen: u kunt het bedrag middels een QR-code digitaal betalen wanneer de envelop opgehaald worden. Of u kunt het bedrag gepast in de envelop doen. Mocht u de envelop kwijt zijn, de ophalers van de bestellingen hebben reserve-enveloppen bij zich. Mocht u nog na het ophalen van de bestellingen nog extra oliebollen willen bestellen, dat kan via de mail: oliebollenlijn@joc-vierlingsbeek.nl. Tijdens het bakken van de oliebollen houden we ook de covid-19 regels in acht mochten die dan van toepassing zijn’.

Bij de PLUS-supermarkt in Vierlingsbeek worden vanuit een buitenstand ook oliebollen verkocht. ‘Hier werken we zoveel mogelijk met een pinapparaat voor de betalingen, eventueel kan ook via een QR-code betaald worden. Wilt u niet pinnen, dan verzoeken wij u om zoveel mogelijk gepast te betalen.  Alvast bedankt voor uw bestelling, de opbrengst van deze oliebollenactie komt in zijn geheel ten goede aan het jeugd- en jongerenwerk bij het JOC’, zo besluit het JOC het bericht.