Het JOC houdt dit jaar voor het 57e jaar zijn oliebollenactie, coronaproof.
Het JOC houdt dit jaar voor het 57e jaar zijn oliebollenactie, coronaproof. Logo JOC

Oliebollen- en cartridgeactie JOC

Algemeen

Stichting JOC (jeugdwerk in Vierlingsbeek/Groeningen) houdt, na de afgelasting van vorig jaar vanwege de toen geldende coronarichtlijnen, dit jaar wel haar 57e oliebollenactie. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan het jeugd- en jongerenwerk in beide Maasdorpen. 


De inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen hebben hiervoor in de week van 27 november t/m 6 december een envelop in de brievenbus gekregen waarop ze zelf hun bestelling, met hun naam en adres, konden c.q. kunnen invullen. Het verzoek van het JOC is om de bestelling contact en gepast te betalen en het geld in de daarvoor bedoelde envelop te doen.

Van 11 t/m 24 december komt het jeugdwerk de enveloppen/bestellingen aan huis ophalen. Het verzoek van het JOC is om die ingevuld en voorzien van het verschuldigde bedrag klaar te hebben liggen. ‘Mocht u de envelop kwijt zijn, de ophalers van de bestellingen hebben reserve-enveloppen bij zich. Mocht u nog na het ophalen van de bestellingen nog extra oliebollen willen bestellen, dat kan dan via de mail: oliebollenlijn@joc-vierlingsbeek.nl’, zo meldt het JOC in een brief aan de inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen. ‘Tijdens het bakken van de oliebollen houden we ook de covid-19-regels in acht, mochten die dan van toepassing zijn. In de PLUS-supermarkt verkopen we ook oliebollen, hier werken we zo veel als mogelijk met een pinapparaat voor de betalingen. Wilt u niet pinnen, dan verzoeken wij u om gepast te betalen’.

Het JOC zamelt tevens originele inkt- en tonercartridges in voor KIKA (Kinderen Kankervrij). De cartridges kunnen tijdens de openingstijden worden afgegeven of in de brievenbus worden gedaan bij het JOC, Grotestraat 18a in Vierlingsbeek.