In het Koningskerkje houdt Feet of Light ministries op 19 en 25 mei informatieavonden over de Alpha-cursus.
In het Koningskerkje houdt Feet of Light ministries op 19 en 25 mei informatieavonden over de Alpha-cursus. Foto: Persfoto

Alpha-cursus in Koningskerkje: geloof in Jezus Christus

Vierlingsbeek

In het Koningskerkje aan de Spoorstraat 17 in Vierlingsbeek vinden op donderdagavond 19 mei en woensdagavond 25 mei informatieavonden plaats over de Alpha-cursus, speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in het geloof in Jezus Christus.

De cursus bestaat uit tien interactieve bijeenkomsten waar de aanwezigen gaan ontdekken wat het geloof in Jezus Christus inhoudt. Wie is Jezus? Waarom kwam Jezus? Waarom stierf Hij aan een kruis? Toen Hij aan het kruis stierf riep Hij: Het is volbracht. Wat is er dan volbracht? Wat mogen wij hierin ontdekken? Wat heeft God de Vader met het sturen van Zijn Zoon Jezus voor ons beschikbaar gesteld? Wie is de Heilige Geest? Wat doet de Heilige Geest? Waarom bid ik? Waarom lees ik de Bijbel? Wat kan geloven nu voor mij betekenen?

Zomaar een aantal onderwerpen die aan bod komen tijdens de Alpha-cursus. Interesse? Aanmelden voor de cursus kan via de website www.feetoflight.com (button Alpha-cursus).

De cursus wordt gratis aangeboden door Feet of Light ministries in Vierlingsbeek.

De informatieavond is nog niet de start van de Alpha-cursus. Het besluit om de cursus te gaan volgen, kan ook na de informatieavond genomen worden. Iedereen is van harte welkom. ‘Ook als je al het één en ander weet over geloof, maar wel meer wil leren en meer wil horen’, zo meldt Feet of Light ministries aan onze redactie.