De bolletjes op de route geven de optredens en activiteiten aan.
De bolletjes op de route geven de optredens en activiteiten aan. Foto: Plattegrond

Wandelend de kerst in

Vierlingsbeek

De Kerst Sing Along in Vierlingsbeek gaat door, met aanpassingen. Dat meldde de organisatie eerder al op deze website. Op 23 december kunnen belangstellenden genieten van een wandelroute met kleine muziek- en toneeloptredens op het programma, verspreid over de route. Die route is nu bekend.  De artiesten geven korte optredens, veelal in de buitenlucht, zodat wandelaars een paar minuten kunnen luisteren en erna hun wandeling weer voortzetten. Kinderen kunnen dit jaar op zoek naar reflecterende letters. ‘Vergeet dus niet je zaklamp mee te nemen, zodat ook jíj het woord kan samenstellen. De route zal 24, 25 en 26 december blijven bestaan zonder optredens’, aldus de organisatie.

Die vervolgt: ‘We hopen dat iedereen langs de route weer flink wil uitpakken met lichtjes. Want een mooie route kunnen wij niet alleen aanleggen. We zijn nog op zoek naar een aantal mensen die via een kleine speaker vanuit hun huis kerstmuziek willen afspelen. Dit is alleen van 18.00 tot 21.00 uur van 23 december tot en met 27 december. Wilt u dit doen, dan kunt u zich opgeven bij kerstsingalong@gmail.com of een telefoontje aan één van de organisatoren’. 

De kruisjes op de route geven de optredens en activiteiten aan. Wel meldt de organisatie dat de wandelaars er rekening moeten houden ‘dat door de omstandigheden een activiteit toch nog uit kan vallen’. Ook vraagt ze vanwege de coronarichtlijnen iedereen voldoende afstand te houden tijdens de wandeling. 

Klik voor eerdere berichten hier en hier.

De kruisjes op de route geven de optredens en activiteiten aan.