De Kerst Sing Along in Vierlingsbeek gaat binnen de coronarichtlijnen door.
De Kerst Sing Along in Vierlingsbeek gaat binnen de coronarichtlijnen door. Foto: Persfoto

Kerst Sing Along gaat door, met aanpassingen

Vierlingsbeek

Gaat de Kerst Sing Along in Vierlingsbeek door gezien de strengere coronarichtlijnen die onlangs van kracht werden? Ja, zo blijkt uit navraag bij de organisatie. Met enkele aanpassingen. En uiteraard binnen de RIVM-coronarichtlijnen.

“Of er moeten na de volgende persconferentie nog strengere maatregelen komen”, meldt Marloes Lenkens namens de werkgroep. “De wandeling gaat in ieder geval door. Het is nu alleen nog de vraag of op 23 december ook de kleine muziek- en toneeloptredens mogen, maar we gaan ervan uit van wel.”

De Kerst Sing Along viert haar eerste lustrum. De eerste drie jaar konden de deelnemers aan de vooravond van Kerstmis naar een kerstprogramma zingen en luisteren in de kerk. Vorig jaar werd de populaire kerstactiviteit voor jong en oud vanwege de coronapandemie omgedoopt tot een Kerst Walk Along met een route vol lichtjes door het dorp. 

Ook dit jaar worden het zingen en de wandeling gecombineerd. Op 23 december is er een wandelroute uitgezet met kleine muziek- en toneeloptredens verspreid over de route. Diezelfde route blijft op 24, 25 en 26 december bestaan, maar zonder optredens

Voor meer informatie klik hier.