Hoofdtrainer Patrick Wijnen heeft zijn contract bij Holthees-Smakt met een seizoen verlengd.
Hoofdtrainer Patrick Wijnen heeft zijn contract bij Holthees-Smakt met een seizoen verlengd. Foto: Persfoto Holthees-Smakt

Patrick Wijnen blijft hoofdtrainer Holthees-Smakt

Sport

Patrick Wijnen heeft zijn contract als hoofdtrainer bij voetbalvereniging Holthees- Smakt met een jaar verlengd. Dat heeft de club zondag bekendgemaakt. 

De oefenmeester uit Holthees is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Holthees-Smakt, uitkomend in de vijfde klasse klasse-D. ‘Het team presteert goed onder hoofdtrainer Wijnen’, zo meldt de vereniging in een  persbericht.  ’De spelersgroep en de trainer zijn ambitieus en willen graag de prestaties van de afgelopen drie jaar verder ontwikkelen. In de huidige spelersgroep zit een mooie combinatie van ervaring en talent. Er heerst een gevoel dat er nog meer uit deze groep te halen is. We kijken vol vertrouwen uit naar de hervatting van het huidige seizoen en het komende seizoen en hopen dat de ambities van de trainer, technische staf en spelersgroep tot mooie resultaten zullen leiden’.

Holthees-Smakt won zondag  met 2-1 van SVS en staat momenteel op de zesde plaats van de ranglijst, vijf punten achter koploper Sporting ST.

Patrick Wijnen was eerder ook actief bij Volharding, als doelman en jeugdtrainer.