Kunstenaar Eveline Visser aan het werk in Oorlogsmuseum Overloon.
Kunstenaar Eveline Visser aan het werk in Oorlogsmuseum Overloon. Foto: Persfoto

Rondleidingen door kunstproject Hel + Hemel

Regio

Op zaterdag 10 en 17 december verzorgt kunstenaar Eveline Visser persoonlijk rondleidingen door haar enorme kunstproject Hel + Hemel in het Oorlogsmuseum Overloon. Dat meldt de Stichting Cultuur zonder Grenzen in haar nieuwsbrief. 

Met de installatie, die een oppervlakte van zo’n 500 m2 bestrijkt, levert zij een bijzondere bijdrage aan Kapellenbaan. Zeven diorama’s vertellen een uitgebreid verhaal over oorlog en vrede, goed en kwaad en talloze dilemma’s.  De eerste rondleidingen starten om 13.00 uur, er is plek voor zes tot acht personen. Bij grotere belangstelling worden meerdere rondleidingen op dezelfde middag verzorgd. 

Kaartjes kosten 7,50 euro per persoon. 

Informatie en reserveringen via info@kapellenbaan.nl

Meer informatie over het project op www.kapellenbaan.nl of via www.facebook.com/kapellenbaan

Stichting Cultuur Zonder Grenzen heeft als missie het inblazen van nieuw leven in de tradities die de cultuur bepalen van het Land van Cuijk en omstreken. Zij wil een verbinding maken tussen bewoners en het bijzondere landschap en de culturele en maatschappelijke tradities in de regio.

De visie van de stichting is dat zij dit onder andere kan bereiken door een reeks van kunstprojecten op te zetten die zich tussen de mensen, in het landschap en rond tastbaar cultureel en historisch erfgoed plaatsvinden.