Tygo Nabuurs is vandaag jarig!
Tygo Nabuurs is vandaag jarig! Foto: Persfoto

Tygo Nabuurs is jarig!

Jarige

Tygo Nabuurs viert vandaag zijn veertiende verjaardag. Proficiat! 

Tygo is een groot voetballiefhebber. Hij voetbalt als linksback in het team JO15-2 van Volharding en is al jaren een van de fanatiekste fans van PSV. Dit seizoen bezocht hij alle Europese thuiswedstrijden van de Eindhovense voetbaltrots en hij kijkt nu al uit naar (de viering van) het langverwachte kampioenschap. Verder volgt hij ook al het andere voetbal op de binnenlandse en Europese velden en op sportpark Soetendaal op de voet.

De jarige Tygo zit in het tweede jaar van het vmbo op Metameer Boxmeer, is gek op zijn oudere zus Luna, houdt van chillen met zijn maten en dart graag. In de zomer is hij bij mooi weer ook vaak in het zwembad te vinden. Hij is voor deze rubriek opgegeven door zijn ouders Jaco en Monique en zus Luna. 

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.