Wie wordt de volgende jarige van de week?
Wie wordt de volgende jarige van de week? Logo

‘Noodkreet’ voor rubriek jarige van de week!

Vierlingsbeek

Het is even geleden dat op deze website een jarige van de week proficiat werd gewenst door familieleden en/of vrienden. Ondanks meerdere oproepen. “Als redactie vinden we dat erg jammer, want in onze ogen is het een leuke rubriek om mensen te feliciteren met hun verjaardag. Mét twee lekkere prijzen voor de jarige ook nog eens. Als er geen nieuwe jarigen worden opgegeven, stoppen we binnenkort met deze rubriek”, meldt initiatiefnemer en redacteur Ron Koenen van de website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl 

Dus nogmaals: de redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige! Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.