Jos van Boekel viert vandaag zijn 74ste verjaardag. Proficiat!
Jos van Boekel viert vandaag zijn 74ste verjaardag. Proficiat! Foto: eigen foto

Jos van Boekel is jarig!

Jarige

‘Ons pap is vrijdag (27 oktober) jarig en het zou leuk zijn als we hem op deze manier in het zonnetje kunnen zetten’. Dat meldt Chantal Buijs-van Boekel namens alle kinderen en kleinkinderen van de sinds vandaag 74-jarige Jos van Boekel. 

Ze vervolgt: ‘Ons pap heeft onlangs een hartoperatie gehad waarvan hij nog herstellende is, maar hij verheugt zich al op de tijd dat hij weer kan meedoen met het wandelvoetballen. Normaal speelt hij ook elke woensdagochtend fanatiek jeu de boules. Verder gaat hij samen met ons mam graag kijken bij de volleybal- en voetbalwedstrijden van hun kleinkinderen. Jos besteedt zijn vrije tijd ook aan het bestuur van de KBO, minivakanties met de camper, het maken van mooie wandelingen en fietstochten en het oplossen van allerlei soorten puzzels. Maar vandaag is het dus feest met het gezin!’

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige! Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.