Het pleinfeest Vör de Kerk op ’t Plein op de eldfe van de elfde is nu al uitverkocht.
Het pleinfeest Vör de Kerk op ’t Plein op de eldfe van de elfde is nu al uitverkocht. Foto: website De Huibuuke

Pleinfeest Vör de Kerk op ’t Plein uitverkocht

Carnaval

Er zijn geen  kaarten meer voor het pleinfeest Vör de Kerk op ’t Plein op zaterdag 11 november in hartje Overloon. De ticketverkoop begon maandagavond om 20.11 uur, maar twaalf uur later zijn alle 3750 toegangskaarten al verkocht. ‘Ongelofelijk!! We hadden nooit durven hopen dat we 12 uur na de start van de kaartverkoop uitverkocht zouden zijn. Dankjewel voor jullie enthousiasme en vertrouwen in de Huibuuke. We gaan er samen met jullie een fantastisch feest van maken’, meldt de medeorganiserende carnavalsvereniging op haar website. 

Voor de vijfde keer wordt ook bij De Huibuuke in Overloon op de elfde van de elfde het carnavalsseizoen met een muzikaal startschot ingeluid. Tijdens de komende editie van dit populaire carnavalsfestijn treden onder meer Bjorn en Mieke, Pruuf Mar, Goedzat, Verrékkes Moj, Heite Soep, Rempetemp, Schorre Chef & MC Vals, La Bamba, Spik en Span en dj Mick op. 

Het terrein op het 14 Oktoberplein in Overloon gaat die dag open om 10.30 uur. De officiële opening is om 11.11 uur en het programma duurt tot ongeveer 20.30 uur. De organisatie is in handen van Stichting De Huibuuke, in samenwerking met onze horeca-partners Partycentrum Bos, Grand Café Effe, Boompjes Restaurant en De Pit.

Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis en zonder ticket naar binnen onder begeleiding van een volwassene.