Vanavond gaat de kaartverkoop voor  het pleinfeest Vör de Kerk op ’t Plein in Overloon van start.
Vanavond gaat de kaartverkoop voor het pleinfeest Vör de Kerk op ’t Plein in Overloon van start. Archieffoto: Albert Hendriks

Kaartverkoop pleinfeest Overloon vanavond van start

Carnaval

De kaartverkoop voor het pleinfeest Vör de Kerk op ’t Plein op zaterdag 11 november in hartje Overloon begint maandag 10 juli (vanavond) om 20.11 uur. 

Voor de vijfde keer wordt ook bij De Huibuuke in Overloon op de elfde van de elfde het carnavalsseizoen met een muzikaal startschot ingeluid. Tijdens de komende editie van dit populaire carnavalsfestijn treden onder meer Bjorn en Mieke, Pruuf Mar, Goedzat, Verrékkes Moj, Heite Soep, Rempetemp, Schorre Chef & MC Vals, La Bamba, Spik en Span en dj Mick op. 

Het terrein op het 14 Oktoberplein in Overloon gaat die dag open om 10.30 uur. De officiële opening is om 11.11 uur en het programma duurt tot ongeveer 20.30 uur. De organisatie is in handen van Stichting De Huibuuke, in samenwerking met onze horeca-partners Partycentrum Bos, Grand Café Effe, Boompjes Restaurant en De Pit.

Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis en zonder ticket naar binnen onder begeleiding van een volwassene. Belangstellenden kunnen maximaal tien tickets per bestelling doen.

Voor meer informatie: www.huibuuke.nl/pleinfeest