Scarlett Hendriks aan het werk met permanente make-up voor wenkbrauwen.
Scarlett Hendriks aan het werk met permanente make-up voor wenkbrauwen. Foto: eigen foto

Permanente make-up nieuwe specialiteit Salone Di Bellezza

Algemeen

Schoonheidsspecialiste Scarlett Hendriks gaat haar werkzaamheden in haar Salone Di Bellezza Scarlett in hartje Vierlingsbeek uitbreiden met permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Ze heeft de meest uitgebreide PMU-opleiding gedaan en met succes afgerond. En ook haar GGD-vergunning is al behaald.

Voor de één is permanente make-up op wenkbrauwen, lippen en oogleden pure luxe of gemak, voor de ander is het een uitgelezen methode om cosmetische imperfecties, zoals ontbrekend wenkbrauwhaar of een onduidelijke liplijn, op te lossen. “Welke reden je ook hebt, met permanente make-up kunnen we de huid laten stralen”, vertelt Scarlett. “Door het inbrengen van het gewenste pigment in de lederhuid kunnen we vorm, contour, kleur en structuur aan het gezicht geven. Naar eigen smaak is de PMU eventueel aan te vullen met gewone make-up.”


Scarlett Hendriks: “Met permanente make-up kunnen we de huid laten stralen.”

Onder andere ultraviolet licht en natuurlijke huidvernieuwing vervagen deze pigmentatie na verloop van tijd. Dit duurt tussen de één en vijf jaar. In feite is PMU dan ook semipermanent in vergelijking met permanente tatoeages, waarbij pigmenten in het onderhuids bindweefsel worden gespoten. PMU is een uitkomst voor iedereen die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen.


Bekijk het verschil na een PMU-behandeling.

Voor informatie/ contact: Salone Di Bellezza Scarlett, Scarlett Hendriks, Spoorstraat 10, 5821 BD Vierlingsbeek, telefoon: 06-47609922, e-mail scarletthendriks@gmail.com, website www.salonedibellezzascarlett.nl, Facebook Salone Di Bellezza Scarlett.